20090723

Flipada (continuació)

Soc desconfiat quan es parla de les estadístiques. La tergiversació, manipulació, mitges veritats i mentides complertes son el nostre pa de cada dia. Respecte al post de la flipada sé que és erroni.
Pensava que stimator tenia algun bug i per això em donava la xifra de 5 milions i escaig, doncs al principi crec que no arribava als 100$ el càlcul del cost del blog. Ara veig que val 4,976,067$, es una mica menys que l'anterior xifra però totalment incorrecta. Imagino que ha de ser pel subdomini "blogspot" que d'alguna forme enganya l'algoritme utilitzat per a contabilitzar el cost.
D'altra banda mentres intentava averiguar el perquè del error de "stimator" he vist que estic ben colocat als buscadors. A "neolamarckisme" passo pel davant de moltes webs mes importants que la meua, els bots em visiten cada tres dies com a molt, i son una multitud

Bots:

WordPress Mu
Another Google Bot
MSN NewsBlogs bot
Google Feedfetcher Bot
Baidu
BlogPulse
BlogScope
Cuill Twiceler Robot
FeedBurner
Moreover
Planet
RSSMicro Search
Radian 6 Crawler
SimplePie
Snapbot
Sphere
Twingly
Wget

Penso que tot això es per entrar a les "Eines de l'administrador web" començar a configurar-les i crear una serie d'aranyes per a que enganxin els bots.