20091209

Canvi climàtic

Un anònim ha fet una observació:
No et creguis al peu de la lletra tot el que diguin els interessats en desmuntar el Canvi Climàtic..., sense escoltar l'altra part. Curiosament aquests "des-muntadors" sempre estan emparentats amb empreses "energètiques" pertanyents al petroli, gas o Nuclear.

I realment no m'ho crec, d'una part per principis, perque crec que la terra se n'està anant a la merda i el primer mon l'empeny amb molta força.

No nego el canvi climàtic, però tot l'alarmisme que s'ha muntat al voltant fa pudor de podrit. Estic massa fart de sentir "Precisamente por culpa del cambio climático ...." i qualsevol bajanada, des de un iceberg que s'ha despenjat d'una glacera fins a un lleó que es cruspeix la camada, tot per "culpa del canvi climàtic.

Em fastigueja tot el negoci que s'ha muntat al voltant del canvi climàtic, els mils de milions desviats cap a negocis per la captura del CO2, cotxes elèctrics, i d'altres andròmines.  (Si t'hi fixes la energia gastada per un cotxe elèctric te el seu origen en el petroli-->electricitat-->moviment al cotxe) Les nuclears ja s'estan posicionant.

Em preocupa el resultat de les negociacions on es parla del canvi climàtic per que els perjudicats, com sempre siràn els països del tercer mon. Els compraran amb quatre duros per no contaminar, però tampoc es podran desenvolupar i la relació primer mon amb el tercer continuarà incrementant-se  (els països emergents es queixen)